Rörmokare med fokus på kund 

Att välja en bra rörmokare kan kännas som ett svårt jobb. Det finns trots allt många firmor att välja mellan, men med oss är det enkelt. Inte enbart är vi en firma som erbjuder bra priser. Vi arbetar alltid för att vårt arbete också ska hålla en hög standard. Det är bara att fråga våra gamla kunder om deras upplevelse av att anställa oss. Alla säger att vi erbjuder prisvärda tjänster, är vänliga rörmokare och att vi utför ett arbete av hög kvalitet. 

Inte enbart tycker vi att det är viktigt att erbjuda bra service. Vi tycker också att det är viktigt att vi tar vårt ansvar för miljön. Därför erbjuder vi alltid miljövänliga tjänster och arbetar med miljövänliga produkter. För dig som behöver en rörmokare är det bara att ringa oss för att veta mer. Att hjälpa dig med ditt projekt är vår passion, och vi ser fram emot att veta mer om dig och hur vi kan göra skillnad.

Kostnadsfri offert och ROT-avdrag

Vi förstår att priset spelar en roll när du anställer en rörmokare, vilket också är varför vi alltid erbjuder ett rättvist pris för våra tjänster. Att kvalitet ska behöva kosta mycket mer tror vi inte på, utan vi tror på att hålla låga priser. För att du ska veta priset i förhand erbjuder vi alltid en kostnadsfri offert. Är du en privatperson inkluderar vi dessutom ROT-avdraget i offerten, vilket ligger på 30 % av arbetskostnaden. 

Etablerad rörmokare som erbjuder hög kvalitet

Vi är en etablerad firma som har arbetat inom branschen under många år och vi erbjuder alltid våra kunder hög kvalitet. Vi skyndar aldrig på ett jobb, utan om vi stöter på oväntade problem diskuterar vi detta med dig och kommer fram till den bästa lösningen. Att vi levererar hållbara resultat är det som är viktigt för oss och våra kunder. Våra rörmokare i Täby är utbildade och har lång erfarenhet, men håller sig samtidigt alltid uppdaterade om det senaste inom branschen. Ring eller mejla oss för att höra mer om våra tjänster. Vi vill hjälpa dig med ditt nästa projekt.