Om oss på Viking Group STHLM 

Välkommen till oss på Viking Group STHLM! Vi är en firma som har arbetat inom branschen under många år, och vi förstår vad våra kunder behöver. Vi arbetar alltid för att uppnå det önskade resultatet och hög kvalitet. Vi lämnar självklart en garanti på allt utfört arbete. Om du vill vara en del av vår familj hos Viking Group STHLM är det bara att ringa eller mejla oss, vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa projekt. 

Kompetent personal som gör skillnad

Våra anställda är de bästa inom branschen och har inte enbart erfarenhet, utan också en bred kompetens. Det betyder att vi kan erbjuda våra kunder helhetslösningar. Detta gäller såklart alla typer av projekt från renoveringar, till installationer och reparationer. Vi arbetar även tillsammans med många pålitliga underleverantörer för att nå det absolut bästa resultatet. Så när du anställer oss på Viking Group STHLM sköter vi allt åt dig, och du kan fokusera på viktigare saker. 

Alltid en kostnadsfri offert

Att priset spelar roll förstår vi. Därför är vi alltid ärliga med priset och erbjuder en kostnadsfri offert. Priset kommer inte att förändras under arbetets gång utan den offert du får är det du kommer att betala. Vid vår första kontakt kommer vi att fråga om du kvalificerar för ROT-avdraget. ROT-avdraget gäller nämligen för våra tjänster, vilket innebär att du som privatperson får ett avdrag på 30 % av arbetskostnaden. Du kan använda detta avdrag upp till 50 000 kronor per år.